VINURILE NOASTRE

VINURILE NOASTRE

Fiecare sticlă conține și pasiunea cu care am produs vinul. O pasiune pe care o vei savura în fiecare pahar.
BINE AȚI VENIT!

BINE AȚI VENIT!

Nu există un sentiment mai plăcut decât momentul acela în care îți deschizi o sticlă de vin la finalul unei zile agitate. Sau atunci când o savurezi la masă cu prietenii.
ÎN VIE

ÎN VIE

O plimbare prin vie te încarcă de energie pozitivă și este unul din lucrurile pe care trebuie să le faci măcar o dată în viață.
ONLINE SHOP

ONLINE SHOP

Magazinul nostru online este deschis în fiecare zi pentru a-ți livra cele mai bune vinuri chiar la tine acasă.
CUM SE PRODUCE

CUM SE PRODUCE

Vinurile noastre respectă cele mai stricte standarde de calitate și sunt produse cu ajutorul celor mai performante tehnologii în domeniu.
LOCAȚII UNDE POȚI SAVURA VINURILE GORGANDIN

LOCAȚII UNDE POȚI SAVURA VINURILE GORGANDIN

Vinurile Gorgandin se găsesc deja în câteva locații atent selecționate unde îți vor completa experiența culinară perfectă.
EXPERIENȚE

EXPERIENȚE

Acum poți savura gusturile Gorgandin la evenimentele tale. Contactează-ne și îți oferim mai multe detalii.

DOMENIUL VITICOL APOLD
SIBIU, ROMANIA

Suprafața de vie se află situată în podgoria Sebeș-Apold, în cadrul centrului viticol, iar arealul de obținere a vinurilor DOC este Sebeș-Apold.

Terenul plantației este amplasat pe o pantă amenajată în terase cu expoziție favorabilă (sud), la o altitudine cuprinsă între 460 și 485 m. Climatul zonei este tipic continental temperat, cu o perioadă de vegetație cuprinsă între 172 și 180 zile.

Specificul zonei îl constituie zilele cu ceață la sfârșitul verii și pe aproape o treime din zilele de toamnă (septembrie, octombrie) ceea ce duce la un proces de coacere mai lent, cu păstrarea aromelor și a unei acidități constant ridicate.

Aceste elemente se rasfrâng favorabil în calitatea vinurilor obținute, dându-le o personalitate aparte, apreciată de cunoscatori, cu prospețime, cu fructozitate și aromele specifice soiurilor cultivate.

Abonează-te la lista noastră de newsletter