VINURILE NOASTRE

VINURILE NOASTRE

Fiecare sticlă conține și pasiunea cu care am produs vinul. O pasiune pe care o vei savura în fiecare pahar.
BINE AȚI VENIT!

BINE AȚI VENIT!

Nu există un sentiment mai plăcut decât momentul acela în care îți deschizi o sticlă de vin la finalul unei zile agitate. Sau atunci când o savurezi la masă cu prietenii.
VINURI CU POVESTE

VINURI CU POVESTE

si arome care nu se uita
ONLINE SHOP

ONLINE SHOP

Magazinul nostru online este deschis în fiecare zi pentru a-ți livra cele mai bune vinuri chiar la tine acasă.
CUM SE PRODUCE

CUM SE PRODUCE

Vinurile noastre respectă cele mai stricte standarde de calitate și sunt produse cu ajutorul celor mai performante tehnologii în domeniu.
LOCAȚII UNDE POȚI SAVURA VINURILE GORGANDIN

LOCAȚII UNDE POȚI SAVURA VINURILE GORGANDIN

Vinurile Gorgandin se găsesc deja în câteva locații atent selecționate unde îți vor completa experiența culinară perfectă.
EXPERIENȚE

EXPERIENȚE

Acum poți savura gusturile Gorgandin la evenimentele tale. Contactează-ne și îți oferim mai multe detalii.
Vinul… o licoare minunată oferită de sucul fermentat al unui singur fruct… strugurele! Vinurile interesante sunt acelea care exprimă trăsăturile naturale ale podgoriei şi nu o tehnică anume de vinificaţie.

Vinurile Gorgandin sunt dovada clară că geografia influenţează nuanţele gustului, terroir-ul zonei din care sunt culeşi strugurii, domeniul viticol Apold, Judeţul Sibiu, fiind cel care oferă calităţile deosebite ale vinurilor.

Aciditatea echilibrată, aromele principale derivate din struguri şi cele secundare rezultate din fermentaţie, interacţionează şi se contopesc într-un tot armonios, oferind mireasma şi buchetul specific fiecărui soi.

De culoare gălbui-pai, cu nunaţe verzui, miros specific de iarbă proaspăt tăiată, fân sau chiar agrişe, Sauvignon Blanc şi Riesling Italian, atrag atenţia.

Cu o culoare puternică şi cu diferite note în aroma lor, de la citrice afumate (Pinot Gris), aroma clară de strugure (Muscat Ottonel) şi chiar de trandafiri la cel mai aromat strugure (Traminer Aromatico), în aceste vinuri caracterul puternic aromat se combină foarte bine cu puţin zahăr rezidual, astfel încât devin vinuri nu chiar seci.

Consumate tinere şi proaspete, vinurile Gorgandin, împrospatează gustul şi lasă o senzaţie de vivacitate, astfel încât afirmaţia “vinul este mai bun odată cu trecerea anilor”devine un mit!!

Abonează-te la lista noastră de newsletter