Locații Gorgandin

Conacul Maria Theresa, Orlat - Sibiu

Adresa: Comuna Orlat, Str. Victoriei nr. 632, Județul Sibiu

Conacul Maria Theresa este o pensiune cotată cu 5 margarete, situată în comuna Orlat, în județul Sibiu. Întregul complex turistic a fost creat și amenajat pentru familii cu copii și pentru grupuri organizate care doresc să descopere istoria și  frumusețea Mărginimii Sibiului.

Restaurantul “La Dobrun” - Sibiu

Adresa: Str. Dobrun, nr. 1, Sibiu

Restaurantul „La Dobrun” Sibiu, situat  la km 0 al Sibiului cu o capacitate de 350 locuri, vă invită cu plăcere într-un loc de vis, în care muzica populară, ambianța tradițională și bucătăria cu specific românesc domnesc în voie.

Apfelhaus Cisnadioara – Sibiu

Adresa: Cisnădioara, str. Merilor nr.4, jud. Sibiu, România

În urma unei drumeții pe Valea de Argint, finalizată cu vizitarea localității Cisnădioara și a împrejurimilor, artizanul proiectului Apfelhaus a avut o viziune, în livada de meri ce urma să devină centrul complexului turistic dezvoltat aici. Aflată la doar 12 km de Sibiu, Pensiunea Apfelhaus este o oază de liniște, de frumos, de armonie cu mediul, unde poți evada, în mijlocul naturii și în inima unei așezări vechi săsești, cu gospodării izolate și grădini generoase.

Supporter Sports Pub & Grill

Adresa: B-dul Victoriei, Nr. 26, Sibiu

Supporter Sports Pub & Grill este primul sports pub din Sibiu. Totul a început de la ideea unor prieteni, iubitori de sport, de a oferi un loc de întâlnire, unde să urmarească şi să comenteze evenimentele sportive şi nu numai.

Aşa a început în anul 2003 Supporter Sports Pub & Grill, care a fost şi este gazda multor evenimente din : fotbal, handbal, tenis, automobilism, motociclism, diverse campionate naţionale, europene sau mondiale şi tot ce înseamnă sport. Petrecerile tematice sau aniversările prietenilor fac ca acestă locaţie să fie pe placul tuturor, fiind situat la aproximativ 300 de metri de km 0 pe B-dul Victoriei.

La Cuptor - Sibiu

Adresa: Strada 9 Mai, nr.7 – Sibiu

Un restaurant cochet, elegant, unde savoarea gusturilor și experiențele culinare sunt desăvârșite de un vin bun astfel încât ”să-ți tihnească masa”!

St Andrew’s Scottish Pub – Sibiu

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 11, Sibiu

Singurul pub cu specific scoțian, aproape de centrul Sibiului, St Andrew’s Scottish Pub, este scena unei atmosfere de poveste cu muzică, vin și bună dispoziție.

Grădina - Sibiu

Adresa:B-dul Victoriei, nr. 34, Sibiu

Aici timpul curge altfel cu un pahar de vin alături de prieteni şi mancare bună, iar vorba devine poveste care se scrie de la sine. Amenajarea deloc pretenţioasă, dar atent pregătită, readuce vremurile simple, aşa ca pentru oamenii buni de azi.

În mijlocul urbei un loc plin de natură, de frumuseţe şi încântare – GRĂDINA. Şi cum se poate numi altfel locul unde, bucătăria, berea şi bucuria s-au adunat cu toate, iar frumuseţea şi veselia locului se aşază la masă, să fie pofta alinată şi setea potolită cu mâncăruri şi băuturi alese.