Locații Gorgandin

Conacul Maria Theresa, Orlat - Sibiu

Adresa: Comuna Orlat, Str. Victoriei nr. 632, Județul Sibiu

Conacul Maria Theresa este o pensiune cotată cu 5 margarete, situată în comuna Orlat, în județul Sibiu. Întregul complex turistic a fost creat și amenajat pentru familii cu copii și pentru grupuri organizate care doresc să descopere istoria și  frumusețea Mărginimii Sibiului.

Restaurantul “La Dobrun” - Sibiu

Adresa: Str. Dobrun, nr. 1, Sibiu

Restaurantul „La Dobrun” Sibiu, situat  la km 0 al Sibiului cu o capacitate de 350 locuri, vă invită cu plăcere într-un loc de vis, în care muzica populară, ambianța tradițională și bucătăria cu specific românesc domnesc în voie.

Apfelhaus Cisnadioara – Sibiu

Adresa: Cisnădioara, str. Merilor nr.4, jud. Sibiu, România

În urma unei drumeții pe Valea de Argint, finalizată cu vizitarea localității Cisnădioara și a împrejurimilor, artizanul proiectului Apfelhaus a avut o viziune, în livada de meri ce urma să devină centrul complexului turistic dezvoltat aici. Aflată la doar 12 km de Sibiu, Pensiunea Apfelhaus este o oază de liniște, de frumos, de armonie cu mediul, unde poți evada, în mijlocul naturii și în inima unei așezări vechi săsești, cu gospodării izolate și grădini generoase.

Supporter Sports Pub & Grill

Adresa: B-dul Victoriei, Nr. 26, Sibiu

Supporter Sports Pub & Grill este primul sports pub din Sibiu. Totul a inceput de la ideea unor prieteni, iubitori de sport, de a oferi un loc de intalnire, unde sa urmareasca si sa comenteze evenimentele sportive si nu numai.

Asa a inceput in anul 2003 Supporter Sports Pub & Grill, care a fost si este gazda multor evenimente din : fotbal, handbal, tenis, automobilism, motociclism, diverse campionate nationale, europene sau mondiale si tot ce inseamna sport. Petrecerile tematice sau aniversarile prietenilor fac ca acesta locatie sa fie pe placul tuturor, fiind situat la aproximativ 300 de metri de km 0 pe B-dul Victoriei.