TRANSPORTUL ESTE GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 200 LEI!

Locații

Conacul MariaTheresa,
Orlat - Sibiu

Adresa: Comuna Orlat, Str. Victoriei nr.632, Județul Sibiu

Conacul Maria Theresa este o pensiune cotată cu 5 margarete, situată în comuna Orlat, în județul Sibiu. Întregul complex turistic a fost creat și amenajat pentru familii cu copii și pentru grupuri organizate care doresc să descopere istoria și  frumusețea Mărginimii Sibiului.

Restaurantul La Dobrun
Sibiu

Adresa: Str. Dobrun, nr. 1, Sibiu

Restaurantul „La Dobrun” Sibiu, situat  la km 0 al Sibiului cu o capacitate de 350 locuri, vă invită cu plăcere într-un loc de vis, în care muzica populară, ambianța tradițională și bucătăria cu specific românesc domnesc în voie.

Apfelhaus Cisnădioara
Sibiu

Adresa: Cisnădioara, str. Merilor nr.4, jud. Sibiu, România

Aflată la doar 12 km de Sibiu, Pensiunea Apfelhaus este o oază de liniște, de frumos, de armonie cu mediul, unde poți evada, în mijlocul naturii și în inima unei așezări vechi săsești, cu gospodării izolate și grădini generoase.

Supporter Sports Pub & Grill
Sibiu

Adresa: B-dul Victoriei, Nr. 26, Sibiu

Supporter Sports Pub & Grill este primul sports pub din Sibiu. Totul a început de la ideea unor prieteni, iubitori de sport, de a oferi un loc de întâlnire, unde să urmarească şi să comenteze evenimentele sportive şi nu numai.

La Cuptor
Sibiu

Adresa: Strada 9 Mai, nr.7 – Sibiu

Un restaurant cochet, elegant, unde savoarea gusturilor și experiențele culinare sunt desăvârșite de un vin bun astfel încât ”să-ți tihnească masa”!

St Andrew’s Scottish Pub
Sibiu

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 11, Sibiu

Singurul pub cu specific scoțian, aproape de centrul Sibiului, St Andrew’s Scottish Pub, este scena unei atmosfere de poveste cu muzică, vin și bună dispoziție.

Vinurile Gorgandin

Fiecare sticlă conține și pasiunea cu care am produs vinul. O pasiune pe care o vei savura în fiecare pahar.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptati modul în care utilizăm cookie-urile.