TRANSPORTUL ESTE GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 200 LEI!

Va rugam sa derulati si sa cititi cu atentie toate informatiile de mai jos privind conditiile de accesare si utilizare a prezentului Site, de vanzare a bunurilor/produselor oferite spre vanzare si de furnizare a serviciilor, denumite in continuare “Termenii si conditiile”, inainte de a utiliza Site-ul si/sau de a lansa orice comanda. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre Termenii si conditiile mai de mai jos, nu utilizati acest Site.

Va aflati pe pagina de internet www.gorgandin.ro (denumit in continuare “Site-ul”), al carui proprietar unic este Augusta Consult S.R.L., care controleaza si opereaza Site-ul. Orice referire la “prezentul Site”, “acest Site”, “Site”, “magazin online” sau la alte expresii similare sau echivalente, cu sau fara majuscule, regasite in prezentul material si pe Site, va fi inteleasa si interpretata ca referire la Site-ul www.gorgandin.ro, prin intermediul caruia vizitatorul, utilizatorul, cumparatorul au acces la informatiile privind conditiile de accesare a Site-ului, dar si la conditiile de vanzare a bunurilor/produselor si serviciilor oferite spre vanzare pe acest Site de catre Augusta Consult SRL (denumite in continuare, impreuna sau separat, “Produsele”). Pentru a elimina orice interpretare eronata a acesti definitii, orice referire la “Produse” va fi inteleasa si interpretata ca facand referire inclusiv la serviciile oferite si la orice alte bunuri (e.g. accesorii) oferite de Augusta Consult SRL spre vanzare pe Site.

Vizitatorul/utilizatorul/cumparatorul care acceseaza si utilizeaza Site-ul va fi denumit in cuprinsul prezentului material “Utilizatorul”, care mai poate fi regasit in cuprinsul Site-ului si sub denumirea de “Client”. Pentru a elimina orice interpretare eronata a acesti definitii, orice referire la “Utilizator” va fi inteleasa si interpretata ca facand referire la orice persoana care acceseaza si utilizeaza Site-ul, indiferent daca lanseaza sau nu o comanda. Utilizatorul poate fi persoana fizica sau persoana/entitate juridica (care acceseaza Site-ul prin una sau mai multe persoane fizice), si care, prin insasi accesarea, utilizarea si plasarea comenzii, isi ofera in mod explicit acordul de a respecta Termenii si conditiile ce fac obiectul prezentului material in privinta accesarii si utilizarii Site-ului si in privinta conditiilor de vanzare a Produselor. Raspunderea privind accesarea Site-ului si lansarea comenzilor se face pe raspunderea exclusiva a Utilizatorului. Informatiile puse la dispozitie Utilizatorului pe acest Site sunt cu titlu gratuit si pentru uz comercial, insa Augusta Consult SRL isi rezerva dreptul, la propria sa discretie, fara o atentionare/informare/notificare prealabila a Utilizatorului, de a percepe si afisa un cost pentru anumite servicii.

Utilizatorul se obliga sa respecte legea in vigoare, Termenii si conditiile publicate pe Site, precum si dreptul de proprietate al Augusta Consult SRL asupra marcii inregistrate, Site-ului si Produselor. Utilizatorul se obliga sa acceseze Site-ul si sa il utilizeze numai in scopuri si prin mijloace legale, in acord cu practica in domeniu, in scop comercial, abtinandu-se de la orice act sau practica de natura a aduce prejudicii Augusta Consult SRL.

I. Augusta Consult SRL, vanzatorul si proprietarul Site-ului

Augusta Consult SRL are sediul social in Sibiu, Str E.A.Bieltz nr 6, jud Sibiu, avand numar de ordine in Registrul Comertului Sibiu J32/788/2003, fiind identificata prin Cod Unic de Inregistrare 15533478, atribut fiscal RO, denumita in materialul urmator, precum si in cuprinsul Site-ului „Augusta Consult”.

Augusta Consult SRL este proprietarul marcii inregistrate “Gorgandin” si al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra prezentului Site, inclusiv asupra conceptului, design-ului si continutului acestuia, dar fara a se limita la partea scrisa (textul), partea ilustrata (imagini, culori, clipuri, videoclipuri etc.). Sunt interzise: reproducerea, transmiterea, distribuirea, postarea, copierea, republicarea, incarcarea pe Internet, totala sau partiala, prin orice modalitate, inclusiv prin e-mail sau alte mijloace electronice, a continului Site-ului, fara acordul scris, prealabil si expres al Augusta Consult SRL, inclusiv folosirea continutului Site-ului in alt scop decat cel comercial. Daca vreuna dintre aceste actiuni enumerate a fost intreprinsa si nu exista consimtamantul scris, prealabil si expres al Augusta Consult SRL, atunci s-a comis o incalcarea grava a drepturilor de proprietate intelectuala ale Companiei. Orice prejudiciu adus Augusta Consult SRL va fi reparat integral de cel vinovat. Augusta Consult SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Limita raspunderii Augusta Consult SRL. Augusta Consult SRL va selecta cu grija informatiile publicate pe Site, dar in ciuda tuturor eforturilor, Augusta Consult SRL, nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create in legatura cu datele si informatiile publicate sau mentinute pe Site (informatii care contin erori sau sunt inexacte ori neactualizate), acestea putand fi confirmate oricand de Utilizator cu unul dintre operatorii nostri, la numerele de telofon afisate pe Site. Informatiile despre Produse si Site se pot obtine telefonic la numerele afisate pe Site sau direct de la showroom-urile Augusta Consult SRL mentionate in zona de Contact (denumite in continuare “Magazinele Gorgandin sau Augusta Consult”). Augusta Consult SRL isi rezerva dreptul, la propria discretie, de a modifica sau actualiza in orice moment orice informatie publicata pe Site. Orice modificari la Termenii si conditii care v-ar putea afecta drepturile va vor fi facute cunoscute prin publicarea lor pe acest Site. Va recomandam sa consultati cu regularitate Termenii si conditiile pentru a va informa cu privire la orice posibila modificare. Prin accesarea si utilizarea Site-ului va exprimati consimtamantul expres si neechivoc cu privire la continutul modificat al Termenilor si conditiilor.

Augusta Consult SRL nu raspunde pentru prejudiciile cauzate pentru nefunctionalitatea Site-ului si nu garanteaza ca nu vor exista intreruperi, erori, virusi sau alte componente daunatoare ori ca defectele vor fi corectate. Augusta Consult SRL garanteaza insa functionalitatea in termeni optimi a Site-ului prin utilizarea oricarui aplicatii de tip browser de Internet.

Utilizatorii, prin accesarea si utilizarea Site-ului isi exprima acordul expres si neechivoc ca folosirea Site-ului si cumpararea Produselor se face pe propriul risc. Augusta Consult SRL acorda Utilizatorilor toate drepturile mentionate in prezentul material. Augusta Consult SRL isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile Produselor afisate pe Site.

Accesarea link-urilor postate pe Site se face pe raspunderea dvs. Augusta Consult SRL nu raspunde pentru continutul site-urilor din aceste link-uri, indiferent daca link-urile respective apartin unor parteneri sau colaboratori Augusta Consult SRL.

Augusta Consult SRL nu raspunde in niciun mod si in nicio situatie daca nu respectati Termenii si conditiile in cazul unor pretentii de despagubire pentru costuri, pierderi etc.

II. Contact

Ne poti contacta telefonic sau in scris la numerele de telefon si adresele publicate pe Site, care sunt actualizate continuu.

Pentru orice abonare exista si optiunea de dezabonare, de aceea va rugam sa identificati campul/ zona existenta pe Site in acest sens. Dezabonarea are efect imediat.

 

III. Comanda online

Online, Produsele Augusta Consult SRL pot fi cumparate simplu si rapid. Pentru a inregistra cu succes o comanda, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. CAUTATI Produsul dorit in campul special de cautare sau navigati in categoriile de Produse afisate in meniul principal;

2. ADAUGATI Produsele in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului „Adauga in cos”. Puteti adauga in cos mai multe Produse, din categorii diferite.

3. Dupa ce ati adaugat Produsele in cos, puteti REVIZUI lista Produselor si cantitatea, putand sa RENUNTATI astfel la unul sau toate Produsele selectate.

4. Alegeti modalitatea de LIVRARE a Produselor – prin curier rapid a comenzii.

5. Completati datele necesare pentru facturarea si livrarea comenzii. Daca aveti mai multe adrese de livrare, va rugam sa efectuati comenzi separate/diferite pentru fiecare dintre acestea.

6. Alegeti metoda de plata dorita: online cu card bancar, transfer bancar.

7. Inainte sa trimiteti comanda, cititi cu atentie Termenii si conditiile si, daca sunteti de acord cu acestia, bifeaza casuta „Accept Termenii si conditiile” ori renunta la lansarea comenzii;

8. Dupa inregistrarea comenzii, vei primi un e-mail de confirmare.

Atentie! Inregistrarea comenzii nu reprezinta o comanda confirmata. Comanda este considerata inregistrata dupa ce primiti o instiintare de confirmare in acest sens la adresa de e-mail indicata de dvs. Dupa inregistrarea comenzii, noi o vom procesa si in termen de 48 de ore va vom confirma, tot la adresa de e-mail indicata de dvs., onorarea acesteia, dar numai dupa ce suma reprezentand intregul pret al Produselor comandate va intra in contul bancar al Augusta Consult SRL. In acelasi mod, va vom transmite date despre momentul expedierii catre adresa indiata de dvs. a Produselor comandate. Instiintarile pot fi facute si mesaj text (SMS), dar nu este obligatoriu. Va vom instiinta insa daca vor exista impedimente de orice natura in privinta onorarii si/sau livrarii comenzii.

IV. Modalitati de plata

Preturile Produselor si imaginile corelate acestora sunt publicate pe Site cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate/neasteptate. Exista posibilitatea ca preturile si/sau promotiile/ofertele publicate pe Site sa nu mai coincida cu preturile si/sau promotiile din Magazinele Augusta Consult SRL. Augusta Consult SRL isi rezerva dreptul, la propria discretie, fara o atentionare/informare/notificare prealabila, de a modifica preturile Produselor. Promotiile/ofertele publicate pe Site au valabilitatea restransa la perioada anuntata, iar daca nu este anuntata o perioada de timp pentru valabilitatea promotiilor/ ofertelor, atunci Augusta Consult SRL va onora comenzile in functie de stocul disponibil. Toate informatiile pot fi confirmate de catre Utilizator cu unul dintre operatorii nostri la numerele de telefon afisate pe Site. Toate Produsele sunt valabile intotdeauna in limita stocului existent/disponibil.

Plata Produselor se face prin una dintre urmatoarele modalitati:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plati efectuate prin carduri de credit pentru plati in rate astfel cum sunt enumerate pe pagina cu informatii despre plati. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare.

Augusta Consult nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

 

Ordin de plata in contul Augusta Consult SRL – RO35BUCU2011215949332RON deschis la ALPHA BANK SIBIU

Data platii este data creditarii contului Augusta Consult SRL cu suma achitata de catre Utilizator ca pret al Produselor. Daca Augusta Consult SRL nu intra in posesia intreagului pret al Produselor comandate nu va livra Produsele. Pentru a intra in posesia Produselor comandate, pe langa plata pretului, Utilizatorul trebuie sa achite curierului costul de transport.

In cazul in care optezi pentru plata online cu card bancar sau prin ordin de plata, va rugam sa aveti in vedere ca daca nu v-am transmis instiintarea privind confirmarea comenzii in termenul de 48 de ore necesar pentru procesarea acesteia, suma de bani platita va fi restituita in contul tau in cel mai scurt timp posibil. Platile catre si de la Augusta Consult SRL respecta conditiile agreeate cu procesatorul de plati.

Pretul final care trebuie achitat de catre Utilizator este dat de suma pretului Produselor comandate si a cheltuielilor de transport (acolo unde este cazul). Augusta Consult SRL nu percepe taxe suplimentare fata de cele afisate pe Site.

Proprietatea asupra Produselor se stramuta de drept asupra Utilizatorului de la data emiterii facturii de vanzare a Produselor comandate pe Site.

 

V. Livrarea comenzilor

Prin curier. Livrarea Produselor se face oriunde in Romania la adresele specificate in comanda prin intermediul firmei de curierat rapid agreata de Augusta Consult SRL. Daca aveti mai multe adrese de livrare, va rugam sa efectuati comenzi separate/diferite pentru fiecare dintre acestea.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. Inainte de a achita curierului alte sume decat cele afisate/comunicate, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe Site, inainte de a efectua plata transportului catre curier.

Termenul de livrare al Produselor aflate in stoc comandate pe Site este de 48 ore de la momentul confirmarii comenzii. Augusta Consult SRL isi rezerva dreptul ca, in anumite situatii, sa extinda termenul de livrare, in conformitate cu Termenii si conditiile. Daca nu veti putea fi contactat de curier in ziua si la ora stabilita pentru livrare, curierul va incerca pentru a doua oara sa va contacteze. Daca timp de 3 zile nu veti putea fi contactat de catre curierul nostru, comanda se anuleaza, iar o noua livrare se va face pe costul dvs. exclusiv, indiferent de valoarea Produselor comandate.

Augusta Consult SRL nu poate garanta existenta pe stoc a tuturor Produselor, de aceea exista posibilitatea ca anumite comenzi sa nu poata fi livrate. Utilizatorul va fi informat prin e-mail sau contact telefonic.

In cazul comenzilor lansate in perioada sarbatorilor de iarna sau a sarbatorilor de Paste ori in perioadele in care avem reduceri mari de preturi ori promotii sau oferte, exista posibilitatea ca perioada de procesare a comenzii si/sau de livrare a Produselor sa fie extinsa cu cel mult 10 zile lucratoare. De asemenea, in cazul unor evenimente independente de vointa Augusta Consult SRL, precum forta majora, razboiul, epidemii, proteste/revolte/greve si alte tulburari sociale/civice, incendii/ explozii/inundatii, acte de terorism sau alte acte de violenta, actiuni guvernamantale si alte asemenea evenimente sau impedimente legale, Augusta Consult SRL isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula anumite comenzi si livrarea acestora.

In ciuda eforturilor noastre, daca se intampla situatia nedorita ca pretul Produselor comandate de Utilizator sau tipul ori caracteristicile Produselor comandate sa fi fost afisate eronat pe Site ori in baza noastra de date, iar comanda inca nu a fost livrata, Augusta Consult SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda Clientului/Utilizatorului si implicit livrarea. In aceasta situatie pretul produselor se va returna clientului.

Comenzile efectuate pe Site se inregistreaza non stop si se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-18:00. Nu lucram sambata si duminica si nici in zilele declarate sarbatori legale. La receptionarea acestora este necesara semnatura de primire pe buletinul de expediere sau AWB (sau orice alt document avand valoare de document de predare) si este obligatorie verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. De la data receptiei, Augusta Consult SRL prezuma ca Produsele livrate sunt conforme cu comanda (calitativ si cantitativ) si ca au fost receptionate in stare buna de functionare.

VI. Politica de returnare a Produselor

Utilizatorul are dreptul sa returneze Produsele comandate de pe Site si receptionate fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in conformitate cu O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Solicitarea de returnare se va face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea Produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina Utilizatorului sunt cheltuielile directe de returnare a Produselor.

Modalitati si termene de returnare. Utilizatorul se obliga sa notifice Augusta Consult SRL intentia sa de a returna Produsele achizitionate, prin e-mail la adresa contact@gorgandin.ro sau prin telefon la numarul 0737770077 sau direct pe Site, prin completarea acestui formular <link>

Informatiile pe care trebuie sa ni le furnizati pentru a putea aproba trimiterea curierului catre dvs. in vederea preluarii Produselor sunt urmatoarele:

La primirea informatiilor de mai sus, Augusta Consult SRL va solicita curierului deplasarea la adresa indicata de Utilizator pentru a ridica coletul ce contine Produsele de returnat. Costurile de transport retur vor intra intotdeauna in responsabilitatea Utilizatorului. Adresa postala pentru returul Produselor este: STR. BIELZ 6 SIBIU

Conditii de returnare a Produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare si conditie calitativa in care a fost livrat, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc). Nu se accepta pentru returnare Produsele care au fost uzate/folosite, sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, si/sau interventii neautorizate. In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, Utilizatorul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Retur DOA (Dead on arrival). In eventualitatea in care Produsul achizitionat este impropri folosirii, acesta va fi inlocuit cu un produs in buna regula, cu conditia notificarii in scris in termen de 2 zile lucratoare de la receptia Produsului prin e-mail la adresa contact@gorgandin.ro ori direct pe Site folosind formularul de contact <link>.

Termene de returnare a banilor. Imediat ce continutul coletului de retur a fost inspectat de Augusta Consult SRL, iti vom trimite un e-mail pentru a te informa despre starea returnarii, daca a fost acceptata sau respinsa. Daca returnarea a fost acceptata restituirea pretului platit va fi efectuata folosind cea mai utila metoda de restituire financiara acceptata de ambele parti. Aceasta restituire financiara va avea loc in aproximativ 14 zile lucratoare de la data acceptarii returnarii.

Restituiri intarziate sau neefectuate (daca se aplica). Daca nu ati primit restituirea pretului in termenul mentionat, primul pas este reverificarea contului bancar daca acesta a fost indicat pentru restituire. Deseori au loc intarzieri cauzate de sistemele bancare in cazul returnarilor. Daca ati urmat toti acesti pasi si nu ati primit pretul restituit conform detaliilor de mai sus, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa contact@gorgandin.ro sau prin telefon la numarele de pe Site, care sunt in permanenta actualizate, ori direct pe Site folosind formularul de contact <link>

 Schimburi (daca se aplica). Schimburile/inlocuirile de Produse au loc numai in cazul in care Produsele livrate initial prezinta defecte sau urme de deteriorare, care ii afecteaza functionalitatea sau forma estetica.

 

VII. Reclamatii si sesizari

Orice problema in legatura cu Produsele se va solutiona pe cale interna intr-un mod amiabil in termen de 3 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, cu respectarea conditiilor prevazute in Termeni si conditii. Reclamatiile care privesc deficientele de natura estetica ale Produselor vor fi aduse in scris la cunostinta Augusta Consult SRL in maxim 2 zile lucratoare de la data receptiei acestora.

Orice disputa dintre Augusta Consult SRL si Utilizatori se va solutiona pe cale amiabila, iar in caz de esec, litigiul va fi de competenta instantelor de judecata din Sibiu.

 

VIII. Dreptul de retragere

Potrivit O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Utilizatorul are drepturile si obligatiile prevazute de acest act normativ privind retragerea din contractul incheiat la distanta.

Utilizatorul are dreptul  ca, inainte de expirarea perioadei de retragere,  sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. 3 si art. 14 din O.U.G nr. 34/2014, in termen de 14 zile incepand din ziua in care intra in posesia fizica a Produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Utilizator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare calitativa si cantitativa in care a fost livrat, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc). Nu se accepta returnarea Produselor care au fost uzate/folosite, sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, si/sau interventii neautorizate. In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, Utilizatorul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Utilizatorul se obliga sa returneze Produsele in aceeasi stare in care le-a receptionat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Costurile de transport retur vor intra intotdeauna in responsabilitatea Utilizatorului. Adresa postala pentru retur este: STR BIELZ 6 SIBIU

Contractul la distanta reprezinta, conform art. 2 pct. 7 din O.U.G nr. 34/2014, orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Augusta Consult SRL va rambursa Utilizatorului contravaloarea Produsului in termen de maxim 14 zile de la data informarii facute de Utilizator catre Augusta Consult SRL in ceea ce priveste decizia de retragere din contract. Augusta Consult SRL poate sa amane rambursarea contravalorii Produsului pana la data aprobarii continutului coletului de retur sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Suma va fi returnata prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

IX. Politica de garantie

Toate Produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Produsele cumparate de la Augusta Consult sunt livrate in perioada de valabilitate/garantia legala obisnuita produselor din vin/vinificatie, etc. Fiecare Produs poate fi insotit de factura de achizitie.

In eventualitatea in care Produsul achizitionat este neconform sau prezinta vicii de productie, acesta va fi inlocuit cu un alt produs, cu conditia notificarii in scris in termen de 2 zile lucratoare de la receptia Produsului prin e-mail la contact@gorgandin.ro ori direct pe Site folosind formularul de contact <link>.

Schimburile/inlocuirile de Produse au loc numai in cazul in care Produsele livrate initial sunt neconforme. Nerespectarea termenului de notificare de 2 zile, atrage sanctiunea decaderii din dreptul de a cere rezolutiunea vanzarii.

Daca nu exista un produs identic si nici nu se doreste returnarea contravalorii Produsului, inlocuirea se face cu un produs nou cu caracteristici cel putin similare cu cele ale Produsului initial si doar cu acordul Utilizatorului si fara plata unei sume suplimentare.

Augusta Consult garanteaza ca Produsele comercializate :

X. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul de date cu caracater personal colectate de pe acest Site este Augusta Consult SRL.

Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidențialitatea datelor Dvs cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele și reglementările în vigoare privind protecția datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protecția datelor (“ RGPD”).

Aceast capitol are rolul de a vă informa asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care dvs. ni le comunicați prin intermediul prezentului site web, precum și a modului în care vom prelucra aceste date.

Potrivit normelor și reglementărilor în vigoare privind protecția datelor (“ RGPD”) – datele cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. In principiu reprezinta date personale, pe care si Compania Augusta le are in vedere: numele si prenumele persoanei fizice, domiciliul, adresa de email, CNP, numar de telefon, coduri client/atribut al contului inregistrat, codul de identificare de tip AWB pentru livrarea produsului comandat etc.

Datele dvs personale pe care le colectează și prelucrează compania Augusta sunt: numele și prenumele persoanei, parola, adresa de e-mail, social media, UUID – coduri de identificare client/identificator online, IP, Nume companie, adresa/domiciliu (adresa poștală pentru livrare), detalii comanda, numar de telefon,  informații bancare (în cazul efectuării unui retur/ramburs de plată).

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse in “RGPD” privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 18 ani.

Așadar, potrivit Regulamentului este operator de date cu caracter personal Compania Augusta Consult SRL societate română cu personalitate juridică cu sediul social in Sibiu, Str E.D. Bieltz nr. 6A, Jud Sibiu, inregistrata la ORC Sibiu sub nr. J 32/788/2003, avand CUI 15533478, cu atribuit fiscal RO.

Compania aduce la cunostinta ca enumerarea datelor personale de mai sus si urmatoarele este pur exemplificativa si ca in raport de serviciul angajat de client, subscrisa colecteaza numai acele date personale minime necesare indeplinirii scopurilor/activitatilor realizate de Augusta.

În procesul de operare a prezentului site web, Compania Augusta colectează anumite informații (“date cu caracter personal”) referitoare la persoane fizice identificate sau care pot identifica persoane fizice, date furnizate de utilizatorii prezentului site web, prin exprimarea voluntara a consimtamantului, în mod direct (ex. nume, prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon) sau indirect (ex. adresă IP, utilizarea UUIDS (unique identifiers provided by social logins).

Scopurile prelucarii datelor cu caracter personal furnizate de catre un  “Client Augusta”, avute in vedere si urmarite de catre companie sunt următoarele:

Prin crearea Contului, Compania colecteaza, prelucreaza si administreaza datele dvs personale in conformitate cu normele si reglementarile “ RGPD” pentru urmatoarele perioade de timp: (i)  in conformitate cu prevederile codului civil privind instituția juridică a prescripției precum si a conditiilor contractuale asumate prin acceptarea termeni&conditii, datele personale colectate sunt arhivate/păstrate de Companie pe o perioadă de 3 ani de la incetarea contractului (pentru situatia livrarilor si neintervenirii solicitarilor de retur); (ii) datele personale colectate sunt arhivate/păstrate de Companie pe o perioadă de 3 ani si/sau Client si-a exprimat de la data intervenirii ultimului retur aferent contului.

De asemenea este bine sa stiti ca putem prelucra date cu caracter personal pentru a vă informa în legătură cu produse și servicii, oferte promoționale sau pentru abonarea la newsletter. Ca regulă generală, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri directe de marketing numai cu consimțământul dvs. și prin utilizarea canalelor de comunicare (email, sms etc.) pe care le-ați indicat în momentul oferirii consimțământului. In aceste conditii este important sa cunosti ca vom utiliza consimtamantul ca tau exprimat in scop de marketing pana la retragerea acestuia, existand posibilitatea de retragere a acestui tip de consimtamant oricand.

Clientul prin transmiterea datelor cu caracter personal, declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să facă parte, să fie arhivate în baza de date a proprietarului, exprimându-și astfel un acord expres și neechivoc ca datele sale personale să fie stocate, utilizate și prelucrate conform scopurilor precizate mai sus.

Compania va informeaza ca prelucrarea reprezinta: orice operatiune/set de operatiuni asupra acestor date (cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate), respectiv colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, diseminarea, punerea la dispozitie, alinierea, combinarea, restrictionarea, stergerea, distrugerea etc. (aceste operatiuni sunt indicate cu titlu exemplificativ in Regulament, notiunea de prelucrarea reprezentand orice fel de operatiune in legatura cu datele personale).

La nivel teritorial dispozitiile regulamentului se aplica prelucrarilor efectuate de un operator sau imputernicit cu sediul in U.E., prelucrarilor de date personale ale unor persoane aflate in UE, efectuate de un operator sau imputernicit care nu e stabilit in UE, daca: se ofera bunuri sau servicii catre persoane aflate in UE sau se monitorizeaza comportamentul persoanelor din UE.

Compania este operator de date cu caracter personal potrivit normelor si reglemantarilor in vigoare, inclusiv RGPD.

Compania va aduce la cunostinta ca in raport de activitatea/serviciu ales de client, respectiv a scopului colectarii datelor cu caracter personal, Compania poate transmite datele dvs companiilor partenere, din grup, tertilor sau autoritatilor pentru indeplinirea scopurilor pe baza temeiurilor activitatilor de procesare. Potrivit Regulamentului “RGPD” va informam ca putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ce te privesc următoarelor categorii de destinatari:

Va asiguram ca vom depune toate diligentele ca imputernicitul si/sau terta parte contractanta ofera garantii suficiente pentru a pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat procedurile sa indeplineasca cerintele normelor si reglementarilor legale, inclusive RGDP si sa asigure protectia drepturilor persoanei vizate (persoana fizica client Augusta Consult).

Temeiul pentru care prelucrăm aceste date personale și administrăm aceste date colectate poate fi in raport de scopul prelucarii datelor consimțământul dvs, acordat cu prilejul creării contului online și al validării acestuia, prin solicitarea de a fi devenit client al Companiei. Totodata, temeiul este și unul legal și/sau contractual, având la bază contractul/raportul comercial ce a luat naștere între dvs, client și Companie, prin plasarea comenzii și efectuarea plăților produselor comandate, prin efectuarea de retururi ale produselor neconforme și/sau refuzate etc., dar și un temei legitim necesar și indispensabil desfășurării activităților comerciale și economice ale companiei prevăzut asemenea de Regulament. Vom prelucra datele dvs personale pentru a imbunatati si a lua măsuri de protectie, ori de cate ori se impune, pentru protectia privind utilizarea site-ului web și a utilizatorilor platformei Companiei față de atacuri cibernetice, masuri de prevenire și detectare a tentativelor de frauda, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente, masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

De asemenea tinem sa fiti informat in mod complet si intelegem ati prezenta Principiile stabilite de Regulamentul UE 679/2016 si Drepturile Utilizatorului privind datele cu caracter personal.

Regulamentul european in domeniul protectiei datelor cu caracter personal reglementeaza un numar de 6 principii a fi respectate de operator (companie) atunci cand proceseaza date personale:

a. principiul legalitatii, echitatii (corectitudine) si transparentei. Conform acestui principiu, compania trebuie sa se asigure (1) ca prelucrarea de date trebuie sa fie realizata doar respectand dispozitiile legale, orice alta procesare va fi considerata a fi ilicita, (2) ca prelucrează datele doar în modalitățile pe care persoana în cauză le-ar aștepta în mod rezonabil si (3) ca procesarea trebuie sa fie transparenta, adica operatorul sa transmita subiectilor clar si deschis cum intentioneaza sa foloseasca datele personale;

b. principiul limitarii scopului pentru care sunt colectate datele. Compania noastra respecta acest principiu obligandu-se sa colecteze si sa administreze/proceseze datele personale doar pentru scopul determinat si transmis persoanei;

c. principiul reducerii la minim a datelor prelucrate. Compania noastra respecta acest principiu colectand/procesand numai acele date minim necesare pentru realizarea operatiunilor, adoptand norme prin care sa se asigure ca nu va colecta date inutile in raport de operatiunea comerciala.

d. principiul exactitatii, date actuale. Compania noastra va colecta/procesa de la clientii sai doar date exacte si actuale.

e. principiul pastrarii datelor pe o perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care sunt prelucrate. Compania noastra respecta principiul reglementat de regulamentul european arhivand/pastrand datele dvs doar pentru perioada de timp necesara indeplinirii scopurilor.

f. principiul integritatii si confidentialitatii. Compania noastra a implementat toate masurile de securitate si a dispus la nivelul propriilor departamente norme care au menirea de a asigura securitatea impotriva procesarilor neautorizate si ilicite si impotriva pierderilor de date accidentale, distrugerilor sau deteriorarilor.

Regulamentul european a statuat ca persoanele fizice (clientii Companiei) beneficiaza de 8 (opt) drepturi astfel:

a. dreptul la informare (art 13, art. 14). A se avea in vedere ca in partea introductiva a documentului „termeni si conditii” precum si prin prezentul capitol sunt prezentate informatii despre: identitatea si datele de contact ale operatorului si reprezentantului acestuia; datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor; scopul prelucrarii si temeiul legal; destinatarii sau categoriile de destinatari; informatiile despre transferul de date catre o tara terta; garantiile adecvate; perioada de stocare; drepturile sale; dreptul de a formula plangere; eventualele consecinte a furnizarii datelor; existenta unui proces decizional automatizat.

b. dreptul la acces (art 15). Dreptul la acces al persoanelor este respectat de Companie si priveste urmatoarele: confirmarea cu privire la prelucrarea de date; accesul la datele prelucrate; furnizarea unei copii a datelor cu caracter personal, care fac obiectul prelucrarii; obtinerea de informatii suplimentare (contra unei taxe rezonabile); accesul de la distanta printr-un sistem care permite vizualizarea datelor de catre persoana vizata; verificarea identitatii persoanei care solicita informatii.

c. dreptul la rectificare (art 16, art. 19). Dreptul la acces al persoanelor este respectat de Companie si priveste: rectificarea de date indexate; completarea datelor;

d. dreptul de stergere (ar. 17, art. 19). Compania respecta dreptul de stergere exercitat de persoanele fizice numai in conditiile si cu in care acest drept este exercitat intr-o manierea motivata/fundamentata:

e. dreptul la restrictionare (art. 18, art. 19). Regulamentul confera acest drept persoanelor putand fi exercitat, astfel:

f. dreptul la portabilitate (art. 20). Conform dispozitiilor regulamentului Compania respecta dreptul persoanelor de a solicita portarea datelor proprii, intr-un format simplu, usor de citit si de a le transmite altui operator ales de persoana care isi exercita dreptul.

g. dreptul la opozitie (de a inceta activitatea de procesare – art. 21), poate fi exercitat, doar pentru urmatoarele scopuri: marketing direct; cercetare, stiintifice, istorice, statistice; indeplinirea unei sarcini in interes public, exercitarea autoritati publice; interesele legitime ale operatorului sau ale unei parti terte

h. dreptul de a nu fi evaluat prin profilare automata (art 22), presupune:

Este bine sa stiti ca aveti posibilitatea de a contacta si Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Companiei, in vederea prelucrarii respectivelor date la adresa de email: dpo@gorgandin.ro. Va asiguram ca vom depune eforturile necesare pentru a raspunde prompt solicitarilor dvs si pentru a va furniza detaliile de care aveti nevoie!

De asemenea, va informam ca aveti dreptul să depui o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau Client are+40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Pentru exercitarea drepturilor prevăzute anterior, in calitate de client al companiei ai dreptul de a obtine de la aceasta, printr-adresa o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) dupa caz,scrisă, datată și expediată la adresa dpo@gorgandin.ro prin care să-ti exerciti în mod just și licit dreptul tău de intervenție garantat, privind: (i) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergereaștergerea datelor a carorcăror prelucrare nu este conforma legii, inconformă dispozițiilor legislatiei nationale (Lg. 677/2001) și ale Regulamentului UE 679/2016, putand fi exercitat pentru toate acțiunile sus menționate în special a datelor când datele sunt incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d, (ii) anonimizarea datelor cu caracter personal, (iii) notificarea catre tertii caroracătre terțe părți cărora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceastaprezentate/dezvăluite datele, cu condiția ca această notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupunesă nu presupună un efort disproportionat fatadisproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat, respectiv pentru (iv) încetarea prelucrării datelor sale personale în măsura în care acest lucru este posibil potrivit scopului prelucrării. In calitate de Operator te informam ca vom înceta de îndată prelucrarea datelor personale dacă scopul pentru care le-am colectat a încetat.

Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de Augusta Consult SRL

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet inofensiva (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile www.gorgandin.ro pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Securitate si probleme legate de confidentialitate.

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate si nici nu se pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni†sau in meniul de “preferinte†al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor†a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro

Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Revocare acord acceptare si stergerea tuturor cookie-urilor

Aveti posibilitatea oricand doriti sa revocati acceptul dvs. legat de folosirea cookie-urilor si sa stergeti toate cookie-urile care s-au generat in urma navigarii dvs. in acest site.

Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 1012.3.

Exceptional (fara vina Companiei) si din cauza unui caz fortuit (cum ar fi accident al transportatorului sau al furnizorului) este posibil ca livrarea produselor nu va putea fi facuta, situatie care va disculpa compania de orice plata de daune/penaliatati/etc.

 Dispozitii finale

Compania isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, Compania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Compania isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Compania, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 737 77 00 77, de Luni pana Vineri, program 08:00-16:00, sau prin e-mail la contact@gorgandin.ro.

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.gorgandin.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea Augusta Consult SRL.

Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal  poate fi contactat la adresa de e-mail dedicata: contact@gorgandin.ro.

Data 25.05.2018

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptati modul în care utilizăm cookie-urile.