TRANSPORTUL ESTE GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 200 LEI!

Vinuri Gorgandin

Vinurile Gorgandin sunt dovada clară că geografia influenţează nuanţele gustului, terroir-ul zonelor din care sunt culeşi strugurii, fiind cel care oferă calităţile deosebite ale vinurilor.

Senor

Senor

Un vin sec obținut din soiul Riesling Italian, Senor este un vin cu perle ușoare, cu o aciditate bine definită și arome răcoritoare.

Se servește la temperatura de 8-10 grade Celsius.

33,0 lei

Madmoazela

Rosé de Apold

Un vin rar, obținut din struguri albi din soiul Pinot Gris. Rosé de Apold – Madmoazela este un vin cu o aciditate bine definită și arome răcoritoare.

Se servește la temperatura de 8 – 10 grade Celsius.

33,0 lei

Gorgandin

Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc este un vin galben-verzui, cu o explozie de arome vegetale de agrișă, ardei gras verde, urzică sau frunză de tomată, precum o dimineață răcoroasă de vară.

Un vin bogat, plin la care gustativ se adaugă citrice, mineral și cu aciditate bună ce poate fi servit singur, dar și alături de salate, pește sau fructe de mare.

Aciditatea foarte bună îi permite să însoțească și cărnuri albe mai grase sau cu sos.

Se servește la temperatura de 8-10°C.

39,0 lei

Gorgandin

Traminer Aromatico

Un vin galben-pal cu arome discrete de trandafiri și migdale. Aromele se păstrează și devin mai intense în cavitatea bucală.

Este un vin delicat și amplu ce stă foarte bine lângă mâncărurile orientale condimentate și aromate, dar și lângă un desert nu foarte dulce sau brânzeturi.

Se servește la temperatura de 8-10°C.

Vinul Gorgandin Traminer Aromatico a primit medalia de argint la IWCB Vinarium 2020!

39,0 lei

Gorgandin

Muscat Ottonel

Muscat Ottonel – un vin galben-pai cu arome puternice de flori albe amestecte cu tămâie, lejer și sprințar potrivit pentru mâncăruri condimentate puternic.

Este un vin fin și delicat cu o personalitate puternică pe care îl poți recunoaște oricând.

Se servește la temperatura de 8-10°C.

39,0 lei

Gorgandin

Pinot Gris

Pinot Gris sau Rulender, cum este cunoscut în zona noastră, este un vin galben-auriu plin, viguros cu arome discrete de floare de viță, precum și arome secundare de fermentație banane și papaya foarte mineral.

Se poate asocia cu pește gras, fructe, brânzeturi tip Cheddar.

Se servește la temperatura de 8-10°C.

33,0 lei

Gorgandin

Riesling Italian

Riesling – un vin sec, curat și sobru

Galben-verzui cu aciditate ridicată, mineral cu un corp mediu, acest vin  se poate asocia cu pește, carne albă prăjită sau brânzeturi proaspete.

Se servește la temperatura de 8-10°C.

33,0 lei

Unde găsești vinurile noastre

Vinurile Gorgandin se găsesc deja în câteva locații atent selecționate unde îți vor completa experiență culinară perfectă.

reducere de toamna

Folosiți codul de reducere

toamna5

la finalizarea comenzii pentru a beneficia de acest preț special.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptati modul în care utilizăm cookie-urile.